Maatregelen in de praktijk

Vanaf donderdag 12 maart zijn er verscherpte maatregelen aangekondigd om het nieuwe Corona virus in te dammen. Uiteraard ontvang ik geen grote groepen in de praktijk maar ik heb wel diverse contactmomenten op een dag. Hoe ga ik hiermee om? 

Uiteraard het goed ontsmetten van de werkplek, geen handen geven en vaak handen wassen. Maar de kans op besmetting blijf aanwezig. En dus blijft de vraag waar je goed aan doet. 

Zolang ik, als therapeut, niet verkouden ben, koorts heb, nies of keelpijn heb ben ik aan het werk. Uiteraard in navolging van de adviezen van het RIVM. Mocht je de komende weken een afspraak hebben, maar je hebt een van bovenstaande klachten, zeg dan je afspraak af en verzet deze naar een later moment. 

Mocht je vragen hebben of twijfel je of je moet verzetten, neem dan gerust contact op. Mocht je onverhoopt Corona hebben en je wil hiervoor behandeld worden met Chinese kruiden neem dan ook telefonisch contact op. Ook als je al een afspraak hebt staan, kom niet naar de praktijk maar neem vooraf telefonisch contact op.  

Check ook geregeld even de website voor updates. We zullen de richtlijnen en adviezen van het RIVM opvolgen en op basis van de laatste informatie en adviezen afwegingen maken. 

zondag, 15 maart 14:34