Praktijk opnieuw gesloten (enkel online-consult mogelijk)

Tijdens de persconferentie van het 14 december 2020 is duidelijk geworden dat de maatregelen omtrent bestrijding van het Corona-virus opnieuw zijn aangescherpt. Alle ‘contactberoepen’, waaronder mijn beroep, moeten stoppen tot in ieder geval 10 februari 2021. Helaas moet ik dus mijn deuren sluiten.

Dat betekent dat alle afspraken tot in ieder geval 10 februari komen te vervallen. Uiteraard neem ik met iedereen persoonlijk contact op. Afspraken probeer ik te verzetten, maar of ik de praktijk na 10 februari weer mag opstarten is vrees ik nog even afwachten. Wilt u voor over een aantal weken een behandelafspraak maken? Neem dan even per mail of telefoon contact op, dan proberen we alvast een datum te plannen.

Mocht u sowieso vragen hebben over het Corona-virus en eventuele behandeling met Chinese kruiden, neemt u dan gerust contact op.

Check ook geregeld even de website voor updates. Ik zal de richtlijnen en adviezen van het RIVM opvolgen en op basis van de laatste informatie en adviezen afwegingen maken.

Een Online-consult voor Chinese kruiden behoort wel tot de mogelijkheden. Zie ook http://www.yinguo.nl/online-consult/

Ik wens u een goede gezondheid! Hopelijk snel tot ziens!
Corina