Angelique

Met enige nieuwsgierigheid en getriggerd door haar enthousiasme, maakte ik een afspraak bij Corina Klingeman. Enerzijds omdat ik bleef ‘hangen’ in het reguliere circuit, anderzijds omdat ik kennis wilde maken met TuiNa. Nu, na vier behandelingen en een Chinese kruidenkuur voelt mijn lichaam weer meer ‘van mij’. Mijn klachten van mijn linkerbeen verminderen en de behandelingen dragen bij aan en hebben een positief effect op het herstel na fysieke inspanningen

Therese

“Ik ben bij Corina onder behandeling geweest omdat ik totaal geen energie had en me lichamelijk en geestelijk gewoonweg niet in balans voelde. Allereerst wil ik zeggen dat Corina een hele fijne, vakkundige therapeut is die rust uitstraalt en echt alle tijd voor je neemt om tot de juiste diagnose te komen. Er wordt niet alleen naar het lichamelijke aspect gekeken maar er wordt ook aandacht besteed aan het emotionele aspect en dat geeft een goed gevoel. Na een aantal acupunctuur en Tuina behandelingen voelde ik mij weer energiek en meer in balans en daar ben ik Corina zeer dankbaar voor!”

Nando

“Door beeldschermwerk en autorijden heb ik klachten gekregen aan nek, schouder en elleboog. Na diverse kuren onstekingsremmers en zes maanden fysiotherapie waren de klachten niet over. Via een kennis kreeg ik het advies om Chinese massage en accupunctuur te proberen. In totaal heb ik vijf behandelingen gehad en ben nu klachten vrij. Accupunctuur was voor mij zeer effectief.”